Interaktywna Tusza Wołowa

Kark Rozbratel Łopatka Antrykot Szponderśrodkowy Polędwica Rostbef Łata Mostek Udziec Goleń Krzy-żowa Krzy- żowa

Steki z antrykotu z kością

To najczęściej spotykane steki w restauracji. Sprawdź różnice rozkłądu mięśni między każdym z osobna, począwszy od pierwszego do ostatniego żebra lub kręgu Elementu Zasadniczego Antrykotu.

Steki z rostbefu z kością

To najczęściej spotykane steki w restauracji. Sprawdź różnice rozkłądu mięśni między każdym z osobna, począwszy od pierwszego do ostatniego żebra lub kręgu Elementu Zasadniczego Rostbefu.

Elementy Zasadnicze

Goleń (1680)

Goleń (1680)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Mostek (1643)

Mostek (1643)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Krzyżowa (2090)

Krzyżowa (2090)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Kark z kością (1630)

Kark z kością (1630)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Łata (2200)

Łata (2200)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"