Antrykot stek bez kości
(2240)
Znany jako: Ribeye Roll Steak; Ribeye Steak, 1″ Tail; Ribeye Steak, 2″ Tail; Ribeye Steak, Lip-On, Boneless
Podobne cięcia:
Antrykot Bez Kości Mięsień Zewnętrzny (2229)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Rostbef stek bez kośći (2140)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Antrykot z okrywą i kością (1604)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Antrykot bez kości oko (2240)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Elementy Zasadnicze
Goleń (1680)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Szponder Środkowy (1694)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Mostek (1643)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Udziec z kością (1503)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Łopatka z kością komplet (1621)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Krzyżowa (2090)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Rostbef z kością i polędwicą (1550)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Rozbratel z Kością (1617)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Kark z kością (1630)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Polędwica z warkoczem (2150)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Łata (2200)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"
Antrykot z okrywą i kością (1604)
viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"