Strona Główna E Antrykot E Antrykot stek bez kości (2240)

Antrykot stek bez kości

(2240)

Znany jako: Ribeye Roll Steak; Ribeye Steak, 1″ Tail; Ribeye Steak, 2″ Tail; Ribeye Steak, Lip-On, Boneless

Ten stek jest bogaty, soczysty i pełen smaku, z obfitą marmurkowatością. Sprzedawane z kością. Ze względu na wyjątkowy smak i delikatność steki wołowe dostarczane są zarówno do indywidualnych klientó, jak i do resteuracji.

Podobne cięcia:

Elementy Zasadnicze

Goleń (1680)

Goleń (1680)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Mostek (1643)

Mostek (1643)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Krzyżowa (2090)

Krzyżowa (2090)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Kark z kością (1630)

Kark z kością (1630)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"

Łata (2200)

Łata (2200)

viewBox="0 0 711 278" style="enable-background:new 0 0 711 278;" xml:space="preserve"